Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kommentek

  • luna81: Aztamindenit! Nagyon csinos vagy!! Csak úgy sugárzol! ;) Várom a beszámolót!! :) (2010.06.14. 09:40) csak egy fotó....
  • owyn: Ez a több mint 25 kilós súlyveszteség nagyon profi! Én még csak egy hetesnél tartok, de remélem el... (2010.06.11. 10:40) NYÁR VAN!!!!
  • luna81: Meglesz az a 75kg, én már úgy látlak egy ideje ;) (2010.06.10. 10:21) Sokadszor is köszönöm!!!
  • owyn: Figyellek ám én is és szurkolok. Meg magamnak is, hogy tovább haladjak a rögös úton :-) Owyn (gri... (2010.06.09. 07:00) Jó lesz ez!!!
  • WannabePG: Ott a pont! ;) (2010.06.06. 12:04) Mit üzen a testünk?

Csak panaszkodunk

2010.03.18. 06:41 - 1leszek

Címkék: életmód fogyókúra diéta wellness önismeret módszer egészséges személyiségfejlesztés életmódváltás 1leszek

Jó reggelt :)

És megint 20 deka!!!Úgy látom, megértette a testem a dolgát, és teszi is:) Igaz, a saját tempójában, de ennyi megjár neki:) Kivárom türelmesen:)

Szóval:

induló súly: 130,5 kg- 2010.02.02.

jelenlegi: 117,0 kg- 2010.03.18.     Eredmény: -13,5 kg



Nekem tetszik;)

Térjünk akkor a címre;) A panaszkodás...:)

Tegnap történt valami, ami miatt ennél a szónál kötöttem ki a nap végére. Nem nem!!!! Nem másról beszélek, mielőtt többen érintve érzik magukat a témában:D Azt vizsgáltam, hogy VELEM mi történt tegnap (megsértődtem megint valamin), és észrevettem Panasz Terkát, aki, ha jól belegondolok, mindenkiben ott él, akit ismerek:)

Szóval tegnap azt vettem észre magamon, hogy Katát Panasz Terka konferálja:)

SZERETÜNK PANASZKODNI!!!Ez van. Ezzel szembe kell nézni. Mégpedig alapjában véve az életünkre nézve abszolút érdektelen dolgokról:(

Kezdjük a rajtunk kívülálló körrel:) Erről azért nem érdemes panaszkodni, mert úgysem tehetünk érte semmit!!! Lásd időjárás:)

Aztán vannak dolgok, amikről panaszkodunk inkább, ahelyett, hogy csendben tennénk a dolgunkat:) Itt azt hiszem, mindenkinek más a listája:)

Egy pár dolog a sajátoméról:

Emberekkel kapcsolatos panaszok...tiszta hülyeség, hogy ezt megengedem magamnak!!! Ezzel feltétlenül fel szeretnék hagyni!:) Ha gondom van valakivel. és úgy érzem, alapos a probléma, akkor szólok az illetőnek:) Ha tud változtani jó, ha nem...nos úgy is:) SENKI nem fogja megmondani, hogy hogy érzem magam:) Ez bizony belőlem indul:)

Az állapotomról szóló panaszok...(munka, a szervezetem, a kégli, az életvitelem, a feladataim...) na erről sem érdemes:) Ez mind mind olyan dolog, ami megint csak rajtam múlik:) Érdemesebb itt is önvizsgálatot tartani, mint panaszkdni.

Ehh...folytathatnám, de nem érdemes...mert ha végig gondolom, szinte nincs ennek a szaros életnek olyan területe, amiről a magyar ember ne panaszkodna szívesen. Írd be a google-ba, hogy panasz, és ledöbbensz, hogy mi mindenről panaszkodunk!!!:) És? Érdemes??? Nem lenne érdemesebb megkeresni, hogy mi az, amivel elégedettek lehetünk? Erről alig lehet olvasni!!! Manapság, ha valaki elégedett az életével, az hülye a többi szerint!!! De beszélgetni tuti nem lehet vele!!! Na ez az! Erre kell nekünk szerintem a panasz! Hogy legyen miről kommunikálni. Hogy mentsük a bőrünket!!! Menj csak nyitott füllel az utcán, vagy a boltban, vagy bármilyen nyilvános helyen. Nem hallasz mást, csak azt, hogy az emberek panaszkodnak egymásnak. De nem ám a saját hibájukról!!! NEEEM!!! Ők csak szerencsétlen áldozatok:)

Az érdekes az, hogy aki valóban áldozat valamilyen szempontból, az sosem panaszkodik erről:o)

Tudnám még folytatni, de nem teszem:) Nagyon örülök neki, hogy Terkát felfedeztem. Azt hiszem, az elkövetkező pár napban sokat fogom Őt figyelgetni. És tudod mit? Lehet, hogy beképzelt mondatnak tűnik, de szerintem sokkal jobb "élőhely" lehetne ez az ország, ha megtanulnánk figyelni Terkára! Ha mindenki megpróbálná csendben tenni a dolgát, kicsit magába nézne, esetleg hallgatna, ha nincs miről beszélnie épp:) Nem szégyen az! ;)

Szép napot mindenkinek!!! ;)

Jajj!!! meg ne feledkezzek a fórumról, ahol mindezt ki lehet tárgyalni;)

www.wellnesscafe.hu/forumkifejt.php


A bejegyzés trackback címe:

https://1leszek.blog.hu/api/trackback/id/tr851848791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tücsök4 2010.03.18. 11:46:33

Szép-jó reggelt! Teljesen egyet kell értsek a fenti dologgal! A panaszkodás a magyar embereknek szerves részévé vált.Azt nem tudhatom,hogy a külföldieknek is vajon,mert arról nem nagyon van tapasztalatom,de,hogy a magyarok állandóan panaszkodnak az tuti.Aki ezt kikéri magának az meg főképpen. Ha nincs munkájuk akkor azért ha van akkor azért,ha esik az eső azért,ha nem akkor azért...végtelen sokáig lehetne ezt sorolni! :P :S


süti beállítások módosítása