Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kommentek

  • luna81: Aztamindenit! Nagyon csinos vagy!! Csak úgy sugárzol! ;) Várom a beszámolót!! :) (2010.06.14. 09:40) csak egy fotó....
  • owyn: Ez a több mint 25 kilós súlyveszteség nagyon profi! Én még csak egy hetesnél tartok, de remélem el... (2010.06.11. 10:40) NYÁR VAN!!!!
  • luna81: Meglesz az a 75kg, én már úgy látlak egy ideje ;) (2010.06.10. 10:21) Sokadszor is köszönöm!!!
  • owyn: Figyellek ám én is és szurkolok. Meg magamnak is, hogy tovább haladjak a rögös úton :-) Owyn (gri... (2010.06.09. 07:00) Jó lesz ez!!!
  • WannabePG: Ott a pont! ;) (2010.06.06. 12:04) Mit üzen a testünk?

Mitől nő a nő???

2010.04.23. 06:51 - 1leszek

Címkék: nemiség nőiesség

Jó reggelt!

induló súly: 130,5 kg- 2010.02.02.

jelenlegi: 109,6 kg- 2010.04.23.     Eredmény: -20,9 kg...:DDDD megy ez nekem!!!:DDD Akkor ezentúl új szokásként reggelente rendelni fogok:)

Megrendelem, hogy 2010.április 24-én szombaton reggel 109,5 kiló alatt landoljon a mérleg! :DDD

Na...hát tegnap nem sokszor kellett volna hurráznom, ha arra várok, hogy új embereket ismerhetek meg a fórumon...pontosan egyszer sem:DDD Nem baj Lányok-Asszonyok...az ott a Ti életetek, ez itt pedig az enyém. Az én lelkiismeretem tiszta, továbbra is várok minden bátor új életbe kezdőt a fórumra, nem kell féleni, nem lesz többet toborzás!;)

Luna ihletet adott nekem ma reggel...pontosabban régóta agyalok már rajta, hogy mitől is nő egy nő!!! Meg azon, hogy hogy a francba kell nőnek lenni, mert valahogy ez a fííling belőlem (eddig azt hittem) kimaradt. Merthogy én eddig azt hittem, hogy a nők nyafognak, szabad nekik sírni...mindenben a párjukra hagyatkoznak, csak a sminkasoppingmegapletyi...blablabla...csupa pejoratív jelző, amit innen-onnan összeszedtem a pár évtized során:D Oszt most az jutott eszembe, hogy a számomra megfelelő válasz eddig mindig belülről érkezett, úgyhogy mindjárt bemegyek a nagykapun, csak hozok egy kávét magamnak:)...

...Na míg megkevertem a kávémat, az jutott eszembe, hogy van itt egy sor melléknév...emberi tulajdonságok, amikhez pozitív érzet társul...értsd...jószívű, bátor, őszinte, türelmes, gyerekszertő, újabban már kreatív is, istenfélő, igazságos, nincs időm most rá..de rengeteg ilyen szó van...ezek a szavak azok, amikkel a jó ember ma jellemezhető:) Akár férfi, akár nő...azon gondolkodám, hogy amikor ezek a szavak keletkeztek...az első ember, aki ezeket a jelzőket szavakba öntötte..mit érezhetett..én innen a 21. századból úgy gondolom, egészen biztos, hogy nem egy a fenti jelzőkkel születésétől fogva rendelkező emberke találta ki őket mert...és Rád bízom, hogy fejezed be a mondatot!;)

A lényeg, hogy hazug világban élünk. Annyira, hogy sokszor már szent meggyőződésünk, hogy a hazugság igazság...és ha sokat emlegetjük, azzá is válik. Az emberi agy számára az igazság ugyanis az, amit megtapasztal...azaz manapság igazság a háború, a könyöklés, a farkastörvény...sok gyermek..sőt felnőtt számára igazság a virtuális világ, amiben él...érdekes módon ezt még látjuk! ;) Mert csak most kezdőddött...de meggyőződésem, hogy eleve át vagyunk verve mi emberek:) És ha most visszakanyarodok a NŐ témára...ha ma valaki igazi nő akar lenni, azzal szemben olyan követelményeket támaszt ez az amúgy hazug disznyó világ...hogy ha jól belegondolok, nagybetűs nő már nem is létezik:(

Ez nem lehet így igaz, úgyhogy most, elfogyván lassan a kávé, bemegyek a kapun, oszt körülnézek, mit találok IGAZIBÓL a nő címké fogasra akasztva;)

Hát először is a nemiséget:) Ezt viszont annak köszönhetjük, hogy vannak férfiak is:) Köszönöm is itt rögtön, mert nélkülük tuti nem lehetnénk NŐK!!! ;) Ez az alap dolog, azt hiszem...be kell valljuk, hogy igenis a férfiak miatt, értük, nekik szeretnénk nők lenni:) És igen..

Ebből erősen következik a fajfenntartás gondolata...mondtam, hogy tökéletes ez a világ! :D

Aztán a hátulsó fogasokon ott lógnak végre azok a dolgok, amiket én keresek:) 

Nő a nő, ha érez mélyen legbelül, ha megvan még a kapu, ahol bemehet kérdezni, és főleg, ha nem hagyja bennt a talált válaszokat, hanem kihozza azokat, és szétszórja ebbe a hazug világba.

A nő kommunikál. Beszélget, elsimít, megért, megsajnál, majom-szeret..mer'hogy szeretni szeret a férfi is, higgyétek el!;) A nő átöleli a világot. Tudom, hogy éreztél már ilyet, ha nő vagy! :) És énekel, dúdol, elringat...:) Bárkit, mindenkit, akinek szüksége van rá.

A nő bátor. Bátor, mert fel meri vállalni az érzelmeit, sőt, nem szégyelli kimutatni azokat. 

Nem feltétlenül kell sminkelni ahhoz, hogy nő legyél..illetve a smink, a szép ruhák, a KARCSÚSÁG viszont hozzánk tartoznak...de csak azért, mert tetszeni akarunk a férfiaknak, mert ez van belénk kódolva amiatt, hogy az emberi faj ne haljon ki! ;) És ez így van jól:) Úgyhogy ha igazán nőnek akarod érezni magad, igenis törődnöd kell a külsőddel:) Ezt sokunk számára ugyanúgy tanulni kell, mint bármit, ami az új életmódunk része:) És itt nem arra gondolok, hogy topmodellekhez hasonlatossá akarok válni..neeeem! Isten őrizz!!! :DDD Itt arra gondolok, hogy a NŐ, ha benéz a tükörbe, látja testének úgy az előnyeit, mint a hátrányait, látja a felkínálkozó lehetőségeket ugyanúgy, mint az elfedendő hibákat, és a hozott anyagból a lehető legjobbat hozza ki, és ezt élvezi:) 

Jajj..abba kell most hagynom, de folyt köv. még..azt hiszem..hmm...talán holnap reggel? Meglátjuk;)

Szép napot!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://1leszek.blog.hu/api/trackback/id/tr291944351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

janettaylor · http://www.janetteria.com/ 2010.05.12. 17:18:59

Erről van szó! :) Egyetértek! :)


süti beállítások módosítása