Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kommentek

  • luna81: Aztamindenit! Nagyon csinos vagy!! Csak úgy sugárzol! ;) Várom a beszámolót!! :) (2010.06.14. 09:40) csak egy fotó....
  • owyn: Ez a több mint 25 kilós súlyveszteség nagyon profi! Én még csak egy hetesnél tartok, de remélem el... (2010.06.11. 10:40) NYÁR VAN!!!!
  • luna81: Meglesz az a 75kg, én már úgy látlak egy ideje ;) (2010.06.10. 10:21) Sokadszor is köszönöm!!!
  • owyn: Figyellek ám én is és szurkolok. Meg magamnak is, hogy tovább haladjak a rögös úton :-) Owyn (gri... (2010.06.09. 07:00) Jó lesz ez!!!
  • WannabePG: Ott a pont! ;) (2010.06.06. 12:04) Mit üzen a testünk?

Tavaszi gondolatcsokor az újrakezdéshez tőlem-Neked ;)

2010.03.20. 06:05 - 1leszek

Jó reggelt!:)

Ma reggel már azon gondolkodtam, hogy ezt már sokan hazugságnak fogják hinni, és lehet, azt kellene inkább írjam, hogy stagnálok, de ha eddig őszinte voltam....:D Természetesen ma is az leszek;)

induló súly: 130,5 kg- 2010.02.02.

jelenlegi: 115,7 kg- 2010.03.20.     Eredmény: -14,8 kg ;)

Pedig vörös napok előtt vagyok;) És semit sem csinálok szigorúbban, mint eddig. Reggeli 2 szelet teljes kiőrlésű piritós kevés joghurttal, zöldsalival, sajttal, hozzá egy alma, délre amit kapok a kajáldában (fittness menüt eszem, ha valaki ma olvasna először), este pedig zöldsaláta (ez általában eisberg, felturbózva kis retekkel, paradicsommal, natúr halkonzervvel, esetleg egy hajszálvékony szelet sonkát kockázom bele, az öntet pedig joghurt + eisberg ezersziget öntet, kis fokhagyma-hagyma-só-zöldfűszerek), utána minden nap elém tesz az Uram fél narancsot, amit meg is eszem;) Nasi tízórai uzsonna nálam nincs, de megiszom napi 2 kávét, ezt viszont tejporral, édesítővel, és light tejszínhabbal ;) Etz eddig kifelejtettem :) Számomra ez az étrend az, ami megerőltetés nélkül tartható hosszú távon:) A nasi, és tiltott gyümölcsök következetes elkerülése viszont a saját tapasztalataim szerint nagyon fontos!!!! Ez az egy dolog, amit másképp csinálok, mint az eddigi állandó fogyókúrázgatásaim során :)

Több napja gondolkodom, hogy mit tudnék írni, amivel fenéken tudnám billenteni az esetlegesen a blogra tévedő sorstársaimat, és rábírhatnám Őket az elhatározásra:) Igen, a komoly elhatározásra, olyanra, ami biztosítja számukra, hogy véletlenül se térjenek le az útról:) Olyan kőkemény elhatározásra, ami után gyerekjáték megváltoztatni az életed;) Már ennek a morfondírnak lett eredménye a tegnapi bejegyzés is, de azt hiszem, nem tágítok a témától, ma is leírok pár gondolatot, kis ötletcsokrot, amiért el kell kezdened;) Lehet, hogy lesznek benne ezerszer hallott közhelyek, de hátha másképp írok, mint a többiek, és ki tudja...;) Abban már biztos vagyok, hogy ez a téma annyira fontos, hogy nem lehet elégszer írni róla;)

Szóval...

-Itt tavasz:) A legjobb idő, hogy elkezd a megújulást;) Kelj fel reggel, akárhol laksz, menj ki a szabadba, és hallgasd, mit súg a természet:) Súgja??? Ordítja!!!! :D:D:D Ébresztő héééé!!! Kezdődik!!!! ÚJRA kezdem!!! Velem tartasz? Gyere!!! Csináljuk együtt!;) Sosem késő!;) Pedig ha valaki, akkor az Anyatermészet tudja, mikor kell újrakezdeni:) Hamarosan elkezd teríteni Neked.;) Mozgásteret, ételt-italt, olyan mozit, amit sosem lehet megunni;) Figyelj rá;) Azt hiszem, Ő a legbölcsebb tanácsadó, akivel valaha is találkoztam:) Hogy maradhattam le az eddigi bulijairól? Vak voltam...és süket is:) De meggyógyultam;)

-Ha már tavasz...akkor ugye jönni kellene a híres téli ápol és eltakar rucik lecserélésének:) Elő kellene venni....hááát....ha mást nem, a rövid ujjú blúzocskákat, pólókat, topokat, amikben bizony a karod fedetlen marad!;) Előbb utóbb a farmer is melegnek tűnik majd!;) Akkor meg már a vádli is a mezítelen valóságot mutatja...és mivel nők vagyunk...a boka:) Azt is meg kellene mutatni:) Ajajjj strandszezon! :D Ehhez még időben vagyunk....de hidd el, az utolsó percek ezek, hogy az idén nyáron nyugodt szívvel mehess a családoddal, barátoddal, barátnőiddel strandolni:)

-Az egészséged!!! Az ember, ha tetszik, ha nem, mozgásra..sőt!!!!...táncra lett teremtve;) Nincs szánalmasabb egy fital, csinos arcú, elhízott lánykánál-asszonykánál, aki lihegve sétál végig így tavasszal az utcán, és..ha sikerül...nézz a szemébe...minden benne van:( Mennyivel vidámabb lehetne az utca, ha ezek a lányok-asszonyok valóban boldogságtól vidáman sétálhatnának végig az utcán, és nem csak a szégyenüket-bánatukat elkendőzve, kínukban mosolyognának olyan kedvesen;) Legyél TE az, aki elkezdi javítani az összképet! ;)

-Ha tetszik, ha nem, tisztában kell legyél vele, hogy nem kevés ember él a közvetlen környezetedben, aki a szemedbe mososlyog, a hátad mögött pedig csak egy hülye kis dagadt senki vagy:( Nem mintha számítana, mit gondolnak mások rólad, de tudomásul kell venni, ez létező tény..a kövér emberek nehezebben érvényesülnek az életben:) Ugyanis az első benyomást nem tudod a lekeddel megtenni. Az első benyomás abból adódik, amit látnak belőled:) Legyen szó csak barátságról, vagy állásinterjúról, neadjisten szerelemről, egy elhízott ember nem tud jó benyomást kelteni elsőre:( Legalábbis sokkal nehezebben, mint egy átlagos testalkatú.

-Ha sikerül elhatároznod magad, és belevágsz, onnét kezdve valami végtelen belső nyugalom szállhat meg:) Tudod, mitől? Attól, hogy biztos lehetsz benne, hogy ez CSAK rajtad múlik;) Saját magadon kívül senki másban nem kell megbíznod hozzá!;) Menni fog? Tudsz bízni saját magadban? Ha igen, akkor meg mitől félsz? Mire vársz? Vágj bele azonnal!!! Biztos vagyok benne, hogy mndent tudsz az egészséges, nem hízlaldai életről, amit tudnod kell!:) Ne keress kifogásokat, mert erre nincs kifogás!!! Végre van egy olyan feladat, amit egészen biztosan véghez tudsz vinni! És micsoda látványos eredmény! Egy gyönyörű test, ami most is ott van:) Máris  a Tiéd!!! Ha megszállott fogyókúrázó vagy, biztos vagyok benne, hogy van elképzelésed erről a testről!;) Ne legyél irígy!!! Mutasd meg másoknak is! ;)

-Ne higgy azoknak, akik látszólagos jóindulatból azt súgják, Nekik így is jó vagy:) Jó hát! Az emberek ilyenek! Főleg, ha Ők is hasonló cipőben járnak;) Így nyugodtabb szívvel hazudnak saját maguknak:) Te ne tedd!!! Sőt! Ha egyszer felnyílt a szemed, próbáld minden erőddel felnyitni mndenkiét, akivel találkozol, és szüksége van rá:) Sajnos csúfosan át vagyunk verve:( Egy egész iparágat tartunk el mi elhízott emberek:( Sőt, lehet, hogy többet is...a fogyókúra-ipar, a gyógyszer-ipar, a extra méretű "szép" rucikért is felárat kérnek...;) Sok minden más, élvezetesebb dologra is költheted azt a nem kevés pénzt, ha akarod!;) Csak rajtad múlik, hidd el! ;)

-Végezetül..ha megvan az elhatározásod, azonnal kezdd el, még ma reggel:) Lovagold meg ezt a lendületet, és el ne ereszd a gyeplőt, amíg célba nem érsz! Hidd el, ha egyszer sikerül elhatároznod magad, nincs az a Maris, nincs az az ember, nincs az a "jóbarát", nincs az a szelet süti, nincs az a régi kedvenc kaja, ami megállíthatna! Próbáld ki! Mit veszíthetsz? Pár kiló feleslegesen magaddal cipelt, zsírból épített falat? :) Azt nyugodtan eldobhatod! ;)

Ha megvan  az elhatározás, és a tettek mezejéei léptél (ha megvan, akkor rálépsz;)), akkorgyere, beszéljük meg a tapasztalataidat!

www.wellnesscafe.hu/forumkifejt.php
 

És ha van ember, akin úgy érzed, segíteni tud ez a pár sor, kérlek, mutasd meg neki, hadd segítsek minnél több embernek! :)

Szép napot! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://1leszek.blog.hu/api/trackback/id/tr431853806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tücsök4 2010.03.20. 09:42:31

Nem szeretnék túlozni,de immádom az írásaidat!!! És a fogyásom is beindult végre! :D


süti beállítások módosítása